مهاجرت پرستاران خوزستانی به کشورهای عربی-راهبرد معاصر
بخشنامه بکارگیری معلمان ‎حق التدریس جامانده برای برخی استان‌ها صادر شد ادعای پاره کردن لباس دختر دانشجو توسط حراست دانشگاه علوم تحقیقات صحت دارد؟ دانشگاه آزاد: دانشجوی علوم‌ تحقیقات به دلیل اقدام منافی اخلاق به کلانتری تحویل داده شد کاهش دما و رگبار باران از یکشنبه در تهران بهزیستی: احتمال کودک‌آزاری در پرونده فوت دختر فرزندخوانده کاشمری وجود دارد افشای راز هولناک ۸ سال زندگی مشترک با آزمایش دی ان ای؛ حکم اعدام برای زن و مرد خیانتکار آخرین آمار ترک خدمت و مهاجرت پرستاران ایران واکنش دانشگاه آزاد به اقدام منافی عفت دانشجوی دختر علوم تحقیقات افزایش ۵۰۰ درصدی موارد آبله میمون در آفریقا جزئیات رقم افزایش حقوق کارورزان و دستیاران پزشکی اعلام شد محدودیت جدید سازمان غذا و دارو برای مواد اولیه فعالیت نوبت صبح مدارس ۴ شهر در روز شنبه غیرحضوری شد بارش‌ها از نیمه دوم پاییز بهتر می‌شود | زمستان پر بارش در پیش است؟ اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج – چالوس برگزاری مزایده ۸۴ میلیاردی چای دبش با دستور قضایی

مهاجرت پرستاران خوزستانی به کشورهای عربی

عضو شورای عالی نظام پرستاری، نسبت به مهاجرت پرستاران استان خوزستان به کشورهای عربی همسایه ایران هشدار داد ‌
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۲ - ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 30
کد خبر: ۲۵۸۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، پروین کاظمی گفت: مشکلات پرستاری در استان خوزستان بسیار متفاوت از سایر استان‌ها است و معوقات پرستاران مراکز درمانی شهرهای این استان نسبت به سایر دانشگاه‌ها بیشتر است و در پرداخت‌ها عقب‌تر هستند؛ به طوری که تأخیر در پرداخت این معوقات به ۱۳ ماه رسیده است.

 

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری شوشتر افزود: کمبود نیروی پرستاری نیز در استان خوزستان بسیار شدید است به طوری که نسبت پرستار به تخت در شهرستان ماهشهر در حدود ۰.۴ است‌.

 

وی با انتقاد از نحوه پرداخت تعرفه‌های پرستاری، گفت: تعرفه‌ها بر اساس اطلاعات ارسالی به صورت اکسل پرداخت می‌شود اما دریافتی پرستاران از سایر نیروها در حوزه‌های دیگر بسیار پایین‌تر می‌شود.

 

عضو شورای عالی نظام پرستاری افزود: قانون ارتقای بهره وری نیز در استان خوزستان به طور سلیقه‌ای اجرا می‌شود. در پرداخت تعرفه‌های پرستاری نیز هیچ عدالتی وجود ندارد و علت آن، عدم پرداخت بر اساس سامانه کارآمد، عدم رعایت قوانین و اعمال سلیقه شخصی است.

 

کاظمی به معضل مهاجرت نیروهای انسانی از استان خوزستان به کشورهای همجوار نیز اشاره و تاکید کرد: از آنجا که استان خوزستان در نزدیکی کشورهای عربی قرار دارد بسیاری از پرستاران عرب زبان از این استان به کشورهای همسایه می‌روند زیرا مسلط به زبان عربی هستند. بسیاری از پرستاران نیز در حال یادگیری زبان‌های خارجی دیگر هستند تا مهاجرت کنند.

 

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری شوشتر با اشاره به پدیده اضافه کاری اجباری که در پی کمبود نیرو شکل گرفته بیان کرد: یک پرستار با مدرک کارشناسی ارشد با ۲۹ سال سابقه کار ۳۵ هزار تومان بابت هر ساعت اضافه کاری دریافت می‌کند و بقیه پرستاران ۲۵ هزار تومان، با وجود پایین بودن این مبلغ، پرستاران تمایلی به انجام اضافه کاری ندارند اما اضافه کاری‌ها اجباری است.

 

عضو شورای عالی نظام پرستاری در پایان گفت: اگر پرستاران در ساعات اضافه کاری حاضر نشوند برای آنها غیبت لحاظ می‌شود. متأسفانه در این زمینه مسئولان نه به فکر نگهداشت و نه جبران زحمات نیروهای انسانی هستند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار